Vloeren

PVC & klikvloeren

Met de juiste vloer creëer je een plek die je beleeft met je zintuigen. Uiteraard zijn de houtstructuren door ons te leggen in verschillende patronen, zoals de visgraatvloeren en Hongaarse punt.

Met onze diverse merken, zoals Mflor, Quick-Step, Beautyfloor, Montinique kunnen wij diverse dessins aanbieden, zoals houtstructuur, betonlook en natuursteen tegel die niet van echt is te onderscheiden. Deze vloeren zijn sterk, stil, warm en makkelijk in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Duurzaam, veilig en volledig recyclebaar.

Pvc vloeren voelen aangenaam aan, ook zijn deze vloeren zeer geschikt voor vloerverwarming. Voor het kiezen van een pvc vloer denken wij mee in het belang van jou en welke ook nog eens goed is voor het milieu.

Tapijt

Tapijten zijn zacht, warm en comfortabel, in veel structuren en kleuren verkrijgbaar. Van een grove structuur tot een fijne bewerking en van natuurtinten tot felle kleuren.

Ook kan je een tapijt goed combineren met een harde vloerbedekking zoals bijvoorbeeld pvc. Er zijn dus heel veel verschillen mogelijkheden voor een type tapijt die geschikt zijn voor zowel particulier als projectmatig in elke gewenste ruimte.

PVC Vinyl

Ons merk Interfloor heeft niet alleen geweldige tapijten, maar heeft ook het fantastische product PVC vinyl ontwikkeld. Deze collectie bestaat uit diverse structuren, soorten en kleuren zoals de Wood en de Wood Special collectie, betondesign, marmerdesign en tegeldesign.

Deze vloeren voldoen aan strikte protocollen van mens en milieu wet en zijn zeer geschikt voor intensief gebruik  voor zowel in huis als op de werkvloer.

Gietvloer

Vloeibare gegoten vloeren met een fraaie betonlook uitstraling. Deze vloer wordt volledig handmatig aangebracht en zo is elke vloer uniek en nooit hetzelfde. Gietvloeren zijn compleet naadloos waardoor er een strakke een chique look in je woning ontstaat. De vloeren zijn hygiënisch en zeer gemakkelijk in onderhoud.

Door de 9 verschillende kleuren is er altijd een kleur die binnen jouw interieur zal passen.

Vloerkleed

Door een vloerkleed te plaatsen in jouw gewenste ruimte creëer je sfeer en breng je warmte in huis. Vloerkleden zijn er allerlei stijlen, soorten en maten. Tijdloos, stoer, chique, barok. Deze vorm van vloerbedekking zijn geweldige sfeermakers voor jouw interieur en helemaal van deze tijd.  Kies bijvoorbeeld een hoogpolig vloerkleed, deze is heerlijk zacht en warm aan de voeten wanneer je ’s ochtends uit je bed stapt.

Een laagpolig vloerkleed is een echte eyecatcher bij de zithoek of in de woonkeuken.

Wij werken met de volgende merken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies of loop eens binnen in onze mooie showroom. 

Contact opnemen