Shutters

Shutters hebben de WOW-look

Shutters zijn tijdloos, elegant en passen bij vele interieurstijlen. Shutters geven een WOW-look aan elk interieur. Je bepaald met je shutters zelf heel gemakkelijk de hoeveelheid lichtinval en privacy. Daarnaast zijn shutters geschikt voor elke ruimte en voor elk type raam. Denk hierbij aan een draaikiepraam, schuifpui, tuindeuren of een badkamer raam.

De shutters kunnen naar eigen wens worden samengesteld, zoals de lamelbreedte, kleur, type bediening. Onze product wordt gemaakt van een hoogwaardig kwaliteit hout die ervoor zorgt dat de shutters niet krom gaan trekken.

Speciale vormramen

Ook geven shutters de oplossing voor ramen met een speciale vorm zoals een toograam, rondraam schuinraam of een driehoekraam. Omdat onze shutters op maat gemaakt worden zijn de mogelijkheden eindeloos.

Soorten bediening

Tiltstokje

De meeste shutters worden bediend door middel van een stokje of een latje dat alle lamellen in het midden met elkaar verbindt. Ook wel het tiltstokje genoemd.

Verborgen bediening
Dit type bediening word ook wel Silent view genoemd. Binnen in het frame van de shutters zit een mechanisme verwerkt die de lamellen aan elkaar koppelt. Wanneer je een van de lamellen op en neer beweegt, draaien de andere lamellen vanzelf mee. Dit type bediening zorgt dit voor een modernere uitstraling van de shutter.

Wist je dat shutters

  • Verduisterend zijn
  • Isolerende werking hebben
  • Duurzaam zijn
  • In elk raam geplaatst kunnen worden
  • Een WOW-look hebben
  • Gemakkelijk schoon te maken zijn

Wij werken met de volgende merken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies of loop eens binnen in onze mooie showroom. 

Contact opnemen