Binnenzonwering

Jaloezieën

De trend die niet meer weg te denken is in het interieur.

Met jaloezieën kun je heel gemakkelijk spelen met licht. Met de stand van lamellen bepaal je zelf de mate van lichtinval. Zet de jaloezieën helemaal open voor veel licht en kantel de lamellen naar voren of achter voor minder lichtinval. Je kunt de jaloezieën ook helemaal sluiten. Zo creëer je in een handomdraai optimale privacy. Ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer of slaapkamer. De collectie die wij hebben zijn authentiek hout, natuurlijk bamboe, aluminium industrieel en vinyl hout structuur.

Ze worden perfect voor jouw op maat gemaakt, zo weet je zeker dat de jaloezieën perfect passen!

Plissé gordijn & duettes

Met plissé gordijnen of duettes kies je voor een luxe en stijlvolle variant van binnenzonwering. Door de luxe geplooide stoffen en kenmerkende zig-zag plooien is het een elegante kruising tussen jaloezieën en gordijn. Kortom een veelzijdig product met toepassingen tot bijna alle interieur.

Duo rolgordijn

Het Duo rolgordijn is een rolgordijn met transparante en niet-transparante banen in de stof. De stof wordt dubbel gebruikt. Met de bedieningsketting rol je de stof moeiteloos in de gewenste stand. Zo kun je hinderlijk licht volledig buitensluiten of het daglicht gedeeltelijk of geheel toelaten.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een veelzijdige vorm van zonwering: ze houden licht, warmte en kou buiten en zijn geluiddempend. Daarnaast verhogen ze de privacy en de sfeer van de ruimte. Een rolgordijn biedt de ideale combinatie van zonwering, design en decoratie.

Dankzij onze vele opties van verduisterende en transparante stoffen stellen wij altijd een perfect passend rolgordijn samen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kleden je ruimte warm aan en voegen meer sfeer toe. De naam “vouw’’ zegt het al, het gordijn vouwt op in plaats van oprollen, waardoor vouwgordijnen een elegante uitstraling hebben. Bij deze vorm van raamdecoratie maken we gebruik van stoffen die verduisterend, lichtdoorlatend of transparant zijn. Voor elke ruimte is er een mogelijkheid. Naast dat ze een decoratieve functie hebben, hebben ze ook zeker een praktische functie. Jij bepaald zelf hoeveel licht je doorlaat of hoeveel privacy je wilt creëren.

Verticale lamellen

Deze raambekleding is zeer functioneel en biedt een optimale bescherming tegen de zon. In kantoorruimtes kunnen de lamellen gebruikt worden om de reflectie in beeldschermen tegen te gaan. Door de stand van de lamellen te kantelen leveren ze ook een bijdrage aan de sfeer in jou interieur, ook zijn verticale lamellen een uitkomst op schuine ramen.

Raamtextiel

Raamtextiel is een unieke raambekleding die een hoogwaardig alternatief biedt voor plak- of raamfolie. Deze zelfklevende en transparante oplossing combineert de warme en zachte uitstraling van stof met de stevigheid van een polyester garen.

Ideaal voor kleine ruimtes of ruimtes waarin je liever wat privacy hebt, zoals de bad- en slaapkamer of je gevelkantoor waarin veel lichtinval is.

Het assortiment van Squid heeft 2 verschillende dichtheden: Basic (5& transparantie) of OP (1% transparantie).

Wij werken met de volgende merken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies of loop eens binnen in onze mooie showroom. 

Contact opnemen